» Gyakori kérdések

- Hogyan regisztrálhatok az oldalon?

Nagyon egyszerűen: a jobb felső sarokban található "Regisztráció" linkre kattintasz. Csak 3 adatot kell megadni (becenév, e-mail és jelszó), fél perc sincs az egész.

- Miért regisztráljak?

Rengeteg előnye van, ha regisztrálsz: feltölthetsz képeket, a kedvenc képeidet elmentheted ill. különböző csoportokat (FunGroup-okat) készíthetsz belőlük, több képet jeleníthetsz meg egy oldalon, a képek kommentálása is egyszerűbb (nem kell megadnod minden egyes kommentnél a nevedet és egy biztonsági kódot), kapcsolatba léphetsz más felhasználókkal és ha akarod ők is veled, szerkesztheted a profilodat, pl. avatart tölthetsz fel, stb. Mindehhez egy fél perces regisztrációra van szükség, amit megtehetsz itt.

- Elfelejtettem a jelszavam, mi a teendőm?

Amennyiben ilyen problémád akadt és nem tudsz belépni, használd a jelszó emlékeztető funkciót.

- Felhasználhatom az itt található képeket (pl. hirdetéshez, újságcikkhez, az oldalamhoz, stb.)?

A FunPic nem egy stock fotó ügynökség: a képek jogai a felhasználóké, akik feltöltötték őket, aminek a valódiságát ellenőrizni nem tudjuk. Azt javasoljuk, hogy vedd fel a kapcsolatot a kép beküldőjével (regisztráció után láthatod, hogy engedélyezte-e a felhasználó az üzenetek fogadását).

- Megkaphatnám az új képeket e-mailben?

Nincs ilyen szolgáltatásunk. Azt javasoljuk íratkozz fel a FunLista nevű levelezőlistánkra, ahová a felíratkozottak küldenek folyamatosan humoros, érdekes képeket, videókat, vicceket.